Radka Lankašová

Sophia

28. 11. 2010 15:40:00
Sophia se probudila a usmála se. Maminka je dnes doma. Slíbila jí, že nebude muset jít do školky a budou si celý den hrát. To je príma!

S maminkou si nehraje moc často, protože musí pracovat a vydělávat korunky. Nemají tatínka. Nějací oškliví pánové mu moc nabacali a on pak umřel. Ti pánové jim pak vzali byt v Palermu a všechny věci v něm, jen Sophiiny šatičky a panenky jim nechali. Maminka říkala, že to udělali, protože chtěli korunky, co jim tatínek dlužil.

Ale nestačilo to. Tak maminka musí chodit odpoledne a v noci do práce, přes den pak spinká. Odpoledne pro ni vždycky přijde strejda Roberto, asi aby se nebála a cestou do práce a z práce se neztratila. Když přijde maminka domů, je moc unavená, jde se hned osprchovat. Pokaždé ve sprše pláče. Teprve pak přijde a dá Sophii pusinku.

Když maminka spinká, nebo pracuje, hlídá Sophii babička, u které teď s maminkou bydlí. Babička Caorla je na Sophii hodná. Vaří jí samé dobrůtky, vodí ji do školky i zpátky domů, vypráví jí pohádky a hrajou si.

Babička říká, že maminka už bude muset pracovat jen měsíc a pak budou všechny jen spolu.

Babička taky říká, že maminka si už žádného jiného tatínka nepořídí. Ona by beztak žádného jiného nechtěla. Chce být jen s maminkou a babičkou a hrát si. To je nejlepší.

Autor: Radka Lankašová | karma: 9.80 | přečteno: 1220 ×
Poslední články autora