Dokonalý svět televizní reklamy aneb Ideální den českých žen

29. 10. 2009 10:00:00
Ráno s úsměvem vyskočím z postele a nechám se vtáhnout vůní té nejlahodnější kávy do kuchyně, kde na mě u stolu čeká perfektně upravená rodina s připravenou snídaní, během níž si popovídáme o probiotických kulturách v našem dobromamkovském jogurtu a pro jistotu ještě posílíme svůj imunitní systém aktivním bifidusem, který nás ochrání proti větru, dešti i chřipce.
Od stolu odcházím do koupelny, kde se stávám sama sebou, čehož dosílím perfektními, nejdelšími a nejhustšími řasami a také přirozeným obarvením vlasů, kterým pro jistotu přirozeně dvojnásobně zvětším objem.

Cestu do práce pojímáme s manželem jako automobilovou honičku, jež končí manželovým zabláceným vozem, zatímco já vystupuji navzdory počasí s dokonalým účesem z perfektně naleštěného auta v botech na superjehlových podpatcích, v nichž se tak báječně řídí! Prostě botky, které za celý den nevyzuji.

V práci mi den uteče jako voda, čistím si zuby dentální nití, skládám si postavičku svého šéfa ze sušenek nebo s kolegyněmi probírám kvalitu nejrůznějších každodenních věcí. Občas jsem i ve stresu, hlavně když si všimnu své vybledlé halenky. Naštěstí vždy přiskočí jedna z mých kolegyň a pohotově vytáhne tu z kabelky, ondy ze zásuvky prací prášek nebo aviváž a poradí mi, jak z mého obnošeného oděvu udělat sexy kousek, který se opět rozzáří přirozenými barvami. O přestávce zajdu na toaletu, kde se díky svým dnům a hygienickým potřebám konečně stávám šťastnou.

Po práci opět s úsměvem (jinak to ani neumím) vyzvedávám děti ze školy, cestou pojíme horu sušenek (nikdy nedrobí, sušenky ani děti) a dojedeme domů. Děti si hrají na zahradě, nevadí mi, že se umažou, naopak se z toho raduji, protože už mám „zmáklé“ prací prostředky a hravě si poradím i s nebezpečným vodním kamenem.

V mezidobí v elegantních šatech s lehkostí sobě vlastní gruntuju naši haciendu čistícími prostředky, díky nimž se nám to doma blýská a voní svěžeji než svěžest. Někdy bývá doma veselo, to když se babička rozhodne naleštit nám parkety v rytmu rozdováděného klasika, nebo když mi děti po těch naleštěných parketách pošlou dědečka v předklonu kvůli bolavým zadům. Jsem na tuto situaci připravena a z kabelky hnedle vytahuji tu správnou a navíc okamžitě od bolesti ulevující mastičku.

U vaření večeře se roztančím a se mnou celá rodina, často si radostně o připravované krmi i zazpíváme. Špinavé nádobí je doménou mého manžela, který mi vždy přijde ukázat výsledek své práce. Obdivuji ho, protože nádobí je umyté a září tak, že večer ani nemusíme rozsvěcet, a jeho ruce jsou díky mycímu prostředku tak jemné!

Večer uleháme do postele, muž se ke mně tulí a ví, že díky kouzelné tabletce bude během krátké chvíle zase mužem. S perfektním účesem, líčením a klidnou myslí usínám a těším se na další krásný den....


Autor: Radka Lankašová | čtvrtek 29.10.2009 10:00 | karma článku: 44.29 | přečteno: 7351x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Jaroslav Herda

Psala o strachu voličů Zemana ve svém blogu jinak, než jak napsaly Parlamentní listy.

Pedagožka, spisovatelka, blogerka a mluvčí Společnosti učitelů českého jazyka paní Veronika Valíková Šubová oslovila kováře - redakci Parlamentních listů.

28.3.2024 v 7:22 | Karma článku: 16.41 | Přečteno: 575 |

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 28.03 | Přečteno: 3851 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 20.98 | Přečteno: 368 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.56 | Přečteno: 226 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.53 | Přečteno: 796 | Diskuse
Počet článků 55 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1764

Jsem volnočasová cestovatelka, milovnice lidí a brambor na loupačku.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...